Het Team

Karin van Bergen

Initiatiefnemer de Mollenhof

In november 2013 ben ik op De Mollenhof komen wonen samen met mijn partner Kees. Na meer dan 30 jaar in de reguliere gezondheidszorg gewerkt te hebben binnen veel verschillende organisaties en een eigen praktijk heb gehad als Psychosociaal natuurgeneeskundig counselor deed zich de mogelijkheid voor om op De Mollenhof in Oeken mijn droom te verwezenlijken. Een plek voor en door mensen. Waar mens, zorg, natuur en historie samen komen. Lekker buiten zinvol bezig zijn. Het  geeft plezier aan de dag, saamhorigheid, gemeenschap zin om iets mooier te maken.  Gezamenlijk koffie drinken en creatief bezig zijn geeft gezelligheid.

Wat De Mollenhof wil uitdragen is: laagdrempeligheid, kleinschaligheid, ontzorging, veilige plek en persoonlijke benadering, het gevoel ergens bij te horen.

Dit kan en wil ik niet alleen uitdragen en heb daar fijne mensen om me heen voor nodig die dezelfde intentie hebben. Het geweldige enthousiaste team stelt zich aan u voor.

De Professionals en Vrijwilligers

Louise

Ik ben Louise, getrouwd en woon in Arnhem waar ik als buitenmens veel wandel in de vele groene parken. In 2020 ben ik begonnen op De Mollenhof. Elke woensdag werk ik vanuit mijn bedrijf Lindeboom Wandelcoach op De Mollenhof. Mijn kennismaking met De Mollenhof was als een warme deken. Een fijne plek waar een ieder zich snel thuisvoelt. De huiselijke sfeer en de verbinding met de natuur zorgen voor rust en ontspanning zodat een ieder zichzelf kan zijn.

Odilia

Ik ben Odilia en woon in het mooie Brummen. Mijn passie ligt bij het buiten werken, de tuin en de dieren en daar neem ik graag andere mensen in mee. Sinds eind 2020 werk ik parttime bij De Mollenhof. Wat mij gelijk opviel was de gezellige, ongedwongen sfeer. Op deze plek mag echt iedereen zichzelf zijn en is er persoonlijke aandacht. Er wordt gekeken naar wat iemand nog wél kan. Veel voldoening haal ik uit een glimlach, of iemand die ontdekt dat hij/zij iets leuk vindt om te doen. En het zien wat bijvoorbeeld mooie bloemen met mensen doet.

Bianca

Ik ben Bianca. Sinds 2019 werk ik parttime bij De Mollenhof. Er hangt een ontspannen, gezellige en huislijke sfeer en het mooie vind ik dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Er wordt gedacht aan de mens en zijn/haar mogelijkheden en niet aan zijn/haar beperkingen. Ook de ligging van De Mollenhof in de natuur is mooi en rustgevend. Dit alles bij elkaar is waarschijnlijk een belangrijke reden waarom men graag op De Mollenhof komt. Graag tot ziens op De Mollenhof!

Claire

Tekst volgt binenkort.

Karlijn

Tekst volgt binnenkort

Annerieke

Tekst volgt binnenkort.

Loes

Tekst volgt binnenkort.

Het Mollenteam en de vrijwilligers.

Foto van voor de Corona 😉