Laden Evenementen

« Alle evenementen

Vervolg Corona-maatwerk bij groepsdagbesteding

2 juni 2020 - 31 juli 2020

Vervolg ‘Passende maatregelen dagbesteding’ ter voorkoming verdere verspreiding coronavirus.

De Mollenhof staat voor de veiligheid en het welbevinden van kwetsbare mensen die aan onze zorg zijn toevertrouwd. Wij nemen hierin geen onnodige risico’s.
Inmiddels zijn we alweer een aantal weken verder in de tijd en hebben we gelukkig weer een stap in de goede richting kunnen nemen in het bieden van dagbesteding aan onze bezoekers. Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen we nu dagbesteding bieden in kleine groepjes, mits we de 1,5 meter afstand kunnen waarborgen en natuurlijk alle andere (hygiëne)regels naleven.

Voor zowel binnen als buiten kunnen er maximaal twee bezoekers en 2 begeleiders & vrijwilligers tegelijkertijd aanwezig zijn. We hebben op dit moment dus een capaciteit van 4 bezoekers per dagdeel. Dat vraagt een andere manier van werken, met nog meer tijd en ruimte en aandacht voor de mensen. Door onze bezoekers en hun naasten is hier zeer positief op gereageerd. We werken nu met schema’s waardoor iedereen die dat wil tenminste 1 dagdeel in de week kan komen. Ook het vervoer is inmiddels weer geregeld en opgestart.

 

Gegevens

Begin:
2 juni 2020
Einde:
31 juli 2020

Gegevens

Begin:
2 juni 2020
Einde:
31 juli 2020