Laden Evenementen

« Alle evenementen

Corona-maatwerk i.p.v. groepsdagbesteding

16 maart 2020 @ 08:00 - 1 juni 2020 @ 08:00

Passende maatregelen dagbesteding ter voorkoming verdere verspreiding coronavirus.

De Mollenhof staat voor de veiligheid en het welbevinden van kwetsbare mensen die aan onze zorg zijn toevertrouwd. Wij nemen hierin geen onnodige risico’s.

Gezien de recente ontwikkelingen, adviezen en richtlijnen in verband met het coronavirus, hebben we besloten onze dagbesteding in groepsverband (voor zowel binnen als buiten) met ingang van maandag 16 maart voorlopig te sluiten. We gaan wel cliënten zoveel mogelijk 1-op-1 begeleiding aanbieden. Dit wordt met de cliënten zelf afgestemd (maatwerk). Ook gaan we alle dagdelen open om mede hiermee meer cliënten minimaal 1 dagdeel per week te kunnen laten komen.

Dit alles ter bescherming van onze bezoekers en medewerkers. Wij sluiten hierbij aan op de nieuwe landelijke maatregelen die van kracht zijn per 12 maart 2020.

In afwachting van verdere ontwikkelingen in den lande en onze eigen Gemeente, zullen wij t.z.t. nader beleid bepalen en communiceren.

Onze bezoekers, mantelzorgers en samenwerkingspartners zullen telefonisch en/of schriftelijk worden geïnformeerd.

We zijn binnen onze reguliere openingstijden gewoon telefonisch bereikbaar en blijven in verbinding door periodiek telefonisch contact te hebben. Verder maken wij soep en brengen die rond bij de meeste cliënten (tot aan voordeur). Ook brengen we materiaal rond voor (knutsel-)activiteiten thuis. Dit alles op basis van de individuele behoefte.

Gegevens

Begin:
16 maart 2020 @ 08:00
Einde:
1 juni 2020 @ 08:00

Gegevens

Begin:
16 maart 2020 @ 08:00
Einde:
1 juni 2020 @ 08:00