Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

JAARLIJKSE MOLLENHOFMARKT

8 september 2019 @ 12:00 - 16:00

Voor het vierde jaar op rij wordt er een gezellig zomerbuurtmarkt georganiseerd. Op zondag 8 september is iedereen tussen 12.00 en 16.00 uur van harte welkom aan de Kleine Vosstraat 7 te Oeken. Het doel van de markt is beleven, ontmoeten en verbinden, van inwoners van de Gemeente Brummen (jong en oud), van mens en natuur, van netwerk(organisaties), buurt en buren. Tijdens de markt houdt De Mollenhof tevens ‘Open huis’ zodat het publiek kennis kan maken met alles wat De Mollenhof te bieden heeft.

Er zullen ruim 20 markt- en informatieve kramen voor u klaarstaan, verspreid over het terrein. Ook zijn er oude ambachten te gast die hun kennis en kunde tonen. Er is voor ieder wat wils. Doe mee aan de loterij, er zijn leuke prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door lokale ondernemers. Na een rondje over de markt kunt u op één van vele zithoekjes genieten van een hapje en drankje en luisteren naar muziek. Dit jaar treden de koren Chic en Shanty en kinderkoor Vox Tunes voor u op. Ook kunt u genieten van singer songwriter Robert Kersten en Marcel Bugter, een Franse chansonnier.

De opbrengst van de loterij en markt wordt afgedragen aan de Stichting en komt ten goede aan de bezoekers van De Mollenhof. Er wordt gespaard voor een duofiets. Hiermee hoopt het team van De Mollenhof met haar bezoekers nog meer te gaan genieten van de mooie omgeving. Noteer 8 september in uw agenda. Dat wil u toch niet missen?!

Gegevens

Datum:
8 september 2019
Tijd:
12:00 - 16:00

Gegevens

Datum:
8 september 2019
Tijd:
12:00 - 16:00